БІОГЛОВІТ® Універсал

Універсальний препарат для широкого переліку рослин: це добриво для пшениці, кукурудзи, соняшника, сої, буряків, моркви, ріпака, картоплі, кабачків тощо

Дізнатися ціну

Чому необхідно вносити добрива?

При постійному використовуванні ґрунтів в них знижується кількість поживних речовин, втрачається родючість. Якщо необхідних елементів бракує, рослини ростуть слабкими, знижується їх стійкість до хвороб, зменшується врожайність, погіршуються показники стійкості до зберігання. Для відновлення родючості ґрунтів необхідно вносити добрива.

Найпростішим вибором для підняття врожайності є застосування універсальних добрив. Вони містять першочергово необхідні макро-, мезо- та мікроелементи.

«Біогловіт ® Універсал» це комплексний універсальний концентрований препарат системного засвоювання. Дія направлена на:

  •  активізацію росту кореневої системи;
  •  інтенсифікацію метаболізму (окисно-відновних процесів, темпів утворення хлорофілу);
  • зміцнення імунітету (запобігання хворобам рослин та плодів);
  •  підвищення здатності тканин до утримування води.

Препарат застосовують при інтенсивних технологіях вирощування у відкритих ґрунтах озимих, ярових та інших культур, у закритих ґрунтах для тепличних та кімнатних рослин, у гідропонних системах.

«Біогловіт ® Універсал» призначений для:

  • обробки посівного матеріалу;
  • замочування розсади та саджанців;
  • кореневої та позакореневої (листової) обробки.

Методи внесення препарату:

  • авіаційна обробка;
  • крапельний метод;
  • механічний метод.

«Біогловіт ® Універсал» виготовлено в препаративній формі розчинного концентрату.

Ефективно діє при температурі від 5 до 25°С.

Купити добрива можна в ємностях об’ємом 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.

Склад «Біогловіт ® Універсал»

«Біогловіт ® Універсал» – це мультикомплекс, в складі якого 14 активних компонентів.

Макроелементи Азот (N) – 120 г/л
Калій (К2О) – 120 г/л
Фосфор (P205) – 120 г/л
Мезоелементи Сірка (SO3) – 8,5 г/л
Магній (Mg) – 4 г/л
Мікроелементи Бор (В) – 3 г/л
Залізо (Fe) – 2 г/л
Марганець (Mn) – 1,5 г/л
Цинк (Zn) – 1,5 г/л
Мідь (Cu) – 1,5 г/л
Молібден (Мо) – 0,25 г/л
Кобальт (Со) – 0,005 г/л
Інше Прилипач – 40 г/л
Амінокислоти – 2%

В розділ Документація скоро додамо результати успішного біотестування «Біогловіт ® Універсал» на озимій пшениці, що було проведено Інститутом ґрунтознавства та агрохімії ім. О.Н. Соколовського.

Щоб дізнатися ціну добрива та отримати консультацію з його застосування – зателефонуйте нам.

Культура

Строки внесення

Норма витрати л/га

Робоча рідина л/га

Озима і яра пшениця
Озимий і ярий ячмінь
Жито

Обробка насіння, фаза кущення, фаза виходу в трубку, фаза молочної стиглості

1,0-3,0

200-350

Кукурудза

Обробка насіння, фаза 3-5 пар листків, фаза 8-10 пар листків, до припинення інтенсивного росту

1,0-4,0

200-400

Соняшник

Обробка насіння, фаза 3-5 пар листків, фаза 8-10 пар листків, до припинення інтенсивного росту

1,0-4,0

200-400

Соя
Зернобобові

Обробка насіння, фаза 3-5 трійчастих листків, фаза бутонізації, початок цвітіння, після цвітіння, фаза формування бобів

1,0-3,0

200-400

Цукрові і кормові буряки
Морква

Обробка насіння, фаза 4-6 листків, інтервал до змикання листків в міжряддях, фаза активного росту коренеплодів

1,0-3,0

200-400

Ріпак озимий і ярий

Обробка насіння, восени у фазі 4-6 листків, фаза бутонізації, перед цвітінням, формування насіння

1,0-2,0

200-400

Картопля

Обробка бульб, сходи, бутонізація, цвітіння

1,0-2,0

200-400

Виноград

При довжині пасинку 15-20 см, перед цвітінням, період дозріванням грон

1,0-2,0

200-300

Зерняткові культури: яблуня, груша, айва

Розкривання бруньок, перед цвітінням, фаза зав’язі розміром з лісовий горіх, ріст та дозрівання плодів

3,0-7,0

400-600

Кісточкові культури: абрикос, персик, черешня, слива тощо

Перед цвітінням, ріст зав’язі, ріст та дозрівання плодів

2,0-4,0

400-600

Смородина, малина, аґрус

Початок цвітіння, кінець цвітіння, період росту та дозрівання ягід.

1,0-3,0

200-400

Овочеві культури

Обробка насіння, початок вегетації, фаза 3-6 справжніх листків, початок цвітіння, період росту та дозрівання плодів

1,0-2,0

200-400

Помідори, баклажани, перець

Обробка насіння, після вкорінення розсади, 4-6 листків, цвітіння, розвиток та дозрівання плодів

1,0-3,0

200-400

Полуниця, суниця

На початку вегетації, перед цвітінням,  після цвітіння, розвиток та дозрівання ягід

1,0-3,0

200-400