БІОГЛОВІТ® Універсал
Універсальний препарат для широкого переліку рослин: це добриво для пшениці, кукурудзи, соняшника, сої, буряків, моркви, ріпака, картоплі, кабачків тощоДізнатися ціну
Чому необхідно вносити добрива?
При постійному використовуванні ґрунтів в них знижується кількість поживних речовин, втрачається родючість. Якщо необхідних елементів бракує, рослини ростуть слабкими, знижується їх стійкість до хвороб, зменшується врожайність, погіршуються показники стійкості до зберігання. Для відновлення родючості ґрунтів необхідно вносити добрива.
Найпростішим вибором для підняття врожайності є застосування універсальних добрив. Вони містять першочергово необхідні макро-, мезо- та мікроелементи.
«Біогловіт ® Універсал» це комплексний універсальний концентрований препарат системного засвоювання. Дія направлена на:
- активізацію росту кореневої системи;
- інтенсифікацію метаболізму (окисно-відновних процесів, темпів утворення хлорофілу);
- зміцнення імунітету (запобігання хворобам рослин та плодів);
- підвищення здатності тканин до утримування води.
Препарат застосовують при інтенсивних технологіях вирощування у відкритих ґрунтах озимих, ярових та інших культур, у закритих ґрунтах для тепличних та кімнатних рослин, у гідропонних системах.
«Біогловіт ® Універсал» призначений для:
- обробки посівного матеріалу;
- замочування розсади та саджанців;
- кореневої та позакореневої (листової) обробки.
Методи внесення препарату:
- авіаційна обробка;
- крапельний метод;
- механічний метод.
«Біогловіт ® Універсал» виготовлено в препаративній формі розчинного концентрату.
Ефективно діє при температурі від 5 до 25°С.
Купити добрива можна в ємностях об’ємом 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.
Склад «Біогловіт ® Універсал»
«Біогловіт ® Універсал» – це мультикомплекс, в складі якого 14 активних компонентів.
Макроелементи | Азот (N) – 120 г/л Калій (К2О) – 120 г/л Фосфор (P205) – 120 г/л |
Мезоелементи | Сірка (SO3) – 8,5 г/л Магній (Mg) – 4 г/л |
Мікроелементи | Бор (В) – 3 г/л Залізо (Fe) – 2 г/л Марганець (Mn) – 1,5 г/л Цинк (Zn) – 1,5 г/л Мідь (Cu) – 1,5 г/л Молібден (Мо) – 0,25 г/л Кобальт (Со) – 0,005 г/л |
Інше | Прилипач – 40 г/л Амінокислоти – 2% |
В розділ Документація скоро додамо результати успішного біотестування «Біогловіт ® Універсал» на озимій пшениці, що було проведено Інститутом ґрунтознавства та агрохімії ім. О.Н. Соколовського.
Щоб дізнатися ціну добрива та отримати консультацію з його застосування – зателефонуйте нам.
Культура |
Строки внесення |
Норма витрати л/га |
Робоча рідина л/га |
Озима і яра пшениця |
Обробка насіння, фаза кущення, фаза виходу в трубку, фаза молочної стиглості |
1,0-3,0 |
200-350 |
Кукурудза |
Обробка насіння, фаза 3-5 пар листків, фаза 8-10 пар листків, до припинення інтенсивного росту |
1,0-4,0 |
200-400 |
Соняшник |
Обробка насіння, фаза 3-5 пар листків, фаза 8-10 пар листків, до припинення інтенсивного росту |
1,0-4,0 |
200-400 |
Соя |
Обробка насіння, фаза 3-5 трійчастих листків, фаза бутонізації, початок цвітіння, після цвітіння, фаза формування бобів |
1,0-3,0 |
200-400 |
Цукрові і кормові буряки |
Обробка насіння, фаза 4-6 листків, інтервал до змикання листків в міжряддях, фаза активного росту коренеплодів |
1,0-3,0 |
200-400 |
Ріпак озимий і ярий |
Обробка насіння, восени у фазі 4-6 листків, фаза бутонізації, перед цвітінням, формування насіння |
1,0-2,0 |
200-400 |
Картопля |
Обробка бульб, сходи, бутонізація, цвітіння |
1,0-2,0 |
200-400 |
Виноград |
При довжині пасинку 15-20 см, перед цвітінням, період дозріванням грон |
1,0-2,0 |
200-300 |
Зерняткові культури: яблуня, груша, айва |
Розкривання бруньок, перед цвітінням, фаза зав’язі розміром з лісовий горіх, ріст та дозрівання плодів |
3,0-7,0 |
400-600 |
Кісточкові культури: абрикос, персик, черешня, слива тощо |
Перед цвітінням, ріст зав’язі, ріст та дозрівання плодів |
2,0-4,0 |
400-600 |
Смородина, малина, аґрус |
Початок цвітіння, кінець цвітіння, період росту та дозрівання ягід. |
1,0-3,0 |
200-400 |
Овочеві культури |
Обробка насіння, початок вегетації, фаза 3-6 справжніх листків, початок цвітіння, період росту та дозрівання плодів |
1,0-2,0 |
200-400 |
Помідори, баклажани, перець |
Обробка насіння, після вкорінення розсади, 4-6 листків, цвітіння, розвиток та дозрівання плодів |
1,0-3,0 |
200-400 |
Полуниця, суниця |
На початку вегетації, перед цвітінням, після цвітіння, розвиток та дозрівання ягід |
1,0-3,0 |
200-400 |