БІОГЛОВІТ® Кальцій
Монохелатний препарат кальцію для широкого переліку рослин: це додатковий кальцій для яблунь, помідорів, малини, винограду тощоДізнатися ціну
Значення кальцію для рослин
Не так давно внесення кальцію розглядалося лише в якості вапнування для зниження кислотності ґрунту. Зараз спеціалісти розглядають кальцій як важливий елемент живлення рослин. Внесення кальцієвих добрив сприяє:
- нормальному росту коренів та надземної частини рослини;
- активізації транспорту вуглеводів та білків;
- засвоєнню калію і відповідно підвищенню якості врожаю (як калій впливає на якість врожаю та його товарний вигляд, можна прочитати тут);
- підвищенню стійкості рослин;
- підтримання водного балансу рослини.
Рослини особливо потребують кальцію в період активного росту плодів. Квітковим та декоративним рослинам кальцієві добрива дають при потребі. Дефіцит кальцію визначається за появою змін у верхніх листках: буріють жилки, з’являються світло-жовті плями, лист менший за розміром, може бути деформований, «обпалений».
«Фабрика добрив Біогловіт» ® створила препарат для запобігання кальцієвого дефіциту. Це хелатне кальцієве добриво може використовуватись у відкритих та закритих ґрунтах, в розчинах для гідропонних систем.
Методи внесення препарату:
- авіаційна обробка;
- крапельна обробка;
- механічний метод.
Форма препарату – рідке добриво.
Температура ефективної дії 3-30°С.
Доступна тара: 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.
Компоненти «Біогловіт ® Кальцій»
Кальцій (CaO) | 165 г/л |
Азот (N) | 85 г/л |
Магній (MgO) | 30 г/л |
Бор (В) | 2 г/л |
Щоб купили це кальцієве добриво або отримати консультацію – зателефонуйте або напишіть у відділ продажу «Фабрики добрив Біогловіт» ®.
ТУ У 20.1-2797400613-002:2015
Номер реєстраційного посвідчення: Серія А, N- 05554 від 01.06.2016 р. Запис у держ. р. N 9959
Культура | Фази внесення | Норма витрати, л/га |
Кісточкові: абрикос, персик, черешня, вишня, слива | Ріст плодів до збору врожаю | 1 – 3 |
Зерняткові: яблуня, груша, айва | Фаза плоду розміром з лісовий горіх, ріст плодів – до збору врожаю | 1 – 3 |
Суниця | Кінець цвітіння – до збору врожаю | 1 – 2 |
Капуста | Формування качана | 1 – 2 |
Томати, перець, баклажани | Фаза формування плодів, дозрівання плодів | 1 – 2 |
Смородина, малина, аґрус | До збору врожаю | 1 – 2 |
Виноград | Достигання ягід | 1 – 2 |
Квіткові та декоративні рослини | Вегетаційний період, при потребі | 1 – 3 |
Цитрусові | При потребі | 1 – 3 |
Горіх | Розвиток та дозрівання плода | 1 – 3 |