БІОГЛОВІТ® Бор
Монохелатний препарат бору для широкого переліку рослин: це борне добриво для зернових, буряків, кукурудзи, ріпаку, бобових, плодових та інш.Дізнатися ціну
Значення бору для рослин
Бор – важливий мікроелемент для рослин. Він потрібний в усі періоди росту рослин і особливо до, на початку та під час цвітіння.
Бор активізує:
- покращення засвоєння кальцію;
- синтез білків та фітогормонів;
- вуглеводний обмін;
- проростання пилку;
- покращує якість запліднення квітів та зменшує опадання зав’язей;
- підвищує насіннєву продуктивність та стійкість до хвороб.
Провапновані кислі ґрунти потребують обов’язкового внесення бору, оскільки його засвоєння в таких умовах ускладнено.
«Фабрика добрив Біогловіт» ® для усунення дефіциту бору у відкритих, закритих ґрунтах, гідропоніці розробила монохелатний препарат «Біогловіт ® Бор».
Препарат призначений для кореневої та позакореневої (листової) обробки.
Методи внесення препарату:
- авіаційна обробка;
- крапельний метод;
- механічний метод.
Ефективно діє від 5 до 30°С.
Доступні об’єми для замовлення: 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.
«Біогловіт ® Бор» – це концентроване мікродобриво.
Склад «Біогловіт ® Бор»
Бор (В) | 155 г/л |
Азот (N) | 60 г/л |
Молібден (Mo) | 0,2 г/л |
Кобальт (Co) | 0,02 г/л |
Оптимальні строки для внесення «Біогловіт ® Бор» для різних культур можна знайти у вкладці Норми витрат/терміни. При будь-яких питаннях – зв’яжіться з нами.
ТУ У 20.1-2797400613-002:2015
Номер реєстраційного посвідчення: Серія А, N- 05554 від 01.06.2016 р. Запис у держ. р. № 9959
Культура | Фази внесення | Норма витрати, л/га |
Озима і яра пшениця, озимий і ярий ячмінь, озиме жито | Фаза кущення, фаза виходу в трубку – прапорцевий лист | 1 – 2 |
Цукровий і кормовий буряк | Фаза змикання листя у міжряддях, фаза активного росту коренеплодів | 1 – 2 |
Кукурудза | 6-8 листків | 2 – 3 |
Озимий і ярий ріпак | Фаза весняна розетка – стеблування | 1 – 2 |
Соняшник | Фаза 5-6 пар листків | 2 – 3 |
Соя, бобові | Фаза бутонізації – початок цвітіння | 1 – 2 |
Зерняткові (яблуня, груша, айва) | Після цвітіння. Після збору врожаю | 1 – 3 |
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня, слива) | Перед цвітінням. Після збору врожаю | 1 – 3 |
Смородина, малина, аґрус | Перед цвітінням, цвітіння, після збору врожаю | 1 – 2 |
Суниця | Початок – кінець цвітіння. Після збору врожаю | 1 – 2 |
Томати, перець, баклажани | Повне (масове) цвітіння | 1 – 3 |
Огірки | Ріст і розвиток листків, цвітіння | 1 – 2 |
Квіткові, декоративні культури | Ріст і розвиток листків, цвітіння | 1 – 3 |
Цитрусові | Цвітіння, зав’язь, після збору врожаю | 1 – 3 |
Горіх | Цвітіння, розвиток і дозрівання плоду | 1 – 3 |