БІОГЛОВІТ® Бор

Монохелатний препарат бору для широкого переліку рослин: це борне добриво для зернових, буряків, кукурудзи, ріпаку, бобових, плодових та інш.

Дізнатися ціну

Значення бору для рослин

Бор – важливий мікроелемент для рослин. Він потрібний в усі періоди росту рослин і особливо до, на початку та під час цвітіння.

Бор активізує:

  • покращення засвоєння кальцію;
  • синтез білків та фітогормонів;
  • вуглеводний обмін;
  • проростання пилку;
  • покращує якість запліднення квітів та зменшує опадання зав’язей;
  • підвищує насіннєву продуктивність та стійкість до хвороб.

Провапновані кислі ґрунти потребують обов’язкового внесення бору, оскільки його засвоєння в таких умовах ускладнено.

«Фабрика добрив Біогловіт» ® для усунення дефіциту бору у відкритих, закритих ґрунтах, гідропоніці розробила монохелатний препарат «Біогловіт ® Бор».

Препарат призначений для кореневої та позакореневої (листової) обробки.

Методи внесення препарату:

  • авіаційна обробка;
  • крапельний метод;
  • механічний метод.

Ефективно діє від 5 до 30°С.

Доступні об’єми для замовлення: 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.

«Біогловіт ® Бор» – це концентроване мікродобриво.

Склад «Біогловіт ® Бор»

Бор (В) 155 г/л
Азот (N) 60 г/л
Молібден (Mo) 0,2 г/л
Кобальт (Co) 0,02 г/л

Оптимальні строки для внесення «Біогловіт ® Бор» для різних культур можна знайти у вкладці Норми витрат/терміни. При будь-яких питаннях – зв’яжіться з нами.

ТУ У 20.1-2797400613-002:2015

Номер реєстраційного посвідчення: Серія А, N- 05554 від 01.06.2016 р. Запис у держ. р. № 9959

Культура Фази внесення Норма витрати, л/га
Озима і яра пшениця, озимий і ярий ячмінь, озиме жито Фаза кущення, фаза виходу в трубку – прапорцевий лист 1 – 2
Цукровий і кормовий буряк Фаза змикання листя у міжряддях, фаза активного росту коренеплодів 1 – 2
Кукурудза 6-8 листків 2 – 3
Озимий і ярий ріпак Фаза весняна розетка – стеблування 1 – 2
Соняшник Фаза 5-6 пар листків 2 – 3
Соя, бобові Фаза бутонізації – початок цвітіння 1 – 2
Зерняткові (яблуня, груша, айва) Після цвітіння. Після збору врожаю 1 – 3
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня, слива) Перед цвітінням. Після збору врожаю 1 – 3
Смородина, малина, аґрус Перед цвітінням, цвітіння, після збору врожаю 1 – 2
Суниця Початок – кінець цвітіння. Після збору врожаю 1 – 2
Томати, перець, баклажани Повне (масове) цвітіння 1 – 3
Огірки Ріст і розвиток листків, цвітіння 1 – 2
Квіткові, декоративні культури Ріст і розвиток листків, цвітіння 1 – 3
Цитрусові Цвітіння, зав’язь, після збору врожаю 1 – 3
Горіх Цвітіння, розвиток і дозрівання плоду 1 – 3