БІОГЛОВІТ® Овочевий

Спеціалізований препарат для овочів: підживлюйте томати, перець, огірки, зелень, картоплю, капусту, моркву, цибулю, буряки, кавуни тощо

Дізнатися ціну

Яких добрив потребують овочі?

Через здатність овочевих культур до накопичення нітратів в комплексному добриві для овочів повинна бути невисокою концентрація азоту. Також овочі потребують підвищеної кількості окремих мезо- та мікроелементів:

  • магній – активізує ріст коренів та плодів, а також накопичення в них поживних речовин;
  • бор – вкрай необхідний для овочевих культур, при дефіциті бору коренеплоди буряків уражаються «гниллю сердечка», у томатів на плодах засихають і закручуються чашолистки, з’являються потемнілі та висохлі ділянки, у картоплі погіршується смак бульб (вони стають водянистими, щільними, містять мало крохмалю), цвітна капуста формує некротичні голівки;
  • залізо – дефіцит цього мікроелемента викликає хлороз;
  • мідь – інтенсифікує дихання, обмін вуглеводів, підвищує стресостійкість;
  • кобальт – стимулює синтез білків, підвищує врожайність буряків.

Спеціалізоване комплексне добриво «Біогловіт ® Овочевий» повністю відповідає вищезгаданим вимогам. Це хелатне добриво, що системно засвоюється рослинами.

Препарат придатний для відкритого ґрунту, закритого ґрунту та вирощування овочів на гідропоніці.

«Біогловіт ® Овочевий» має препаративну форму розчинного концентрату.

Ефективно діє при температурі від 5 до 30°С.

Доступні ємності об’ємом 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.

Склад «Біогловіт ® Овочевий»

Макроелементи Калій (К2О) – 56 г/л
Фосфор (P205) – 56 г/л
Азот (N) – 38 г/л
Мезоелементи Магній (Mg) – 10 г/л
Сірка (SO3) – 6,5 г/л
Мікроелементи Бор (В) – 12,5 г/л
Залізо (Fe) – 6,5 г/л
Мідь (Cu) – 4,5 г/л
Марганець (Mn) – 1,5 г/л
Цинк (Zn) – 1,5 г/л
Молібден (Мо) – 0,55 г/л
Кобальт (Со) – 0,05 г/л
Інше Амінокислоти – 24 г/л
Прилипач – 20 г/л

Підкормка добривами для овочевих культур дуже важлива, оскільки вони нарощують велику масу за короткий вегетаційний період.

Щоб купити комплексні добрива для овочів – зателефонуйте нам!

ТУ У 20.1-2797400613-002:2015

Номер реєстраційного посвідчення препарата: Серія А, N- 05554 від 01.06.2016 р. Запис у держ. р. № 9959

 

Культура Строки внесення Норма витрат л/га Максимальна кратність обробок Робоча рідина л/га
Томати, перець, баклажани Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 5 200-400
Огірки Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 4 200-400
Картопля, батат Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 3 200-400
Капуста Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 4 200-400
Цибуля, часник Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 3 200-400
Морква Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 3 200-400
Буряк столовий, цукровий, кормовий Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 5 200-400
Гарбузи, кабачки, цукіні Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 5 200-400
Кавуни, дині Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 5 200-400
Кріп, селера, петрушка, коренеплідне різнотрав’я, редис, ріпа Протягом вегетаційного періоду 1,0 – 2,0 2 200-400