БІОГЛОВІТ® Овочевий
Спеціалізований препарат для овочів: підживлюйте томати, перець, огірки, зелень, картоплю, капусту, моркву, цибулю, буряки, кавуни тощоДізнатися ціну
Яких добрив потребують овочі?
Через здатність овочевих культур до накопичення нітратів в комплексному добриві для овочів повинна бути невисокою концентрація азоту. Також овочі потребують підвищеної кількості окремих мезо- та мікроелементів:
- магній – активізує ріст коренів та плодів, а також накопичення в них поживних речовин;
- бор – вкрай необхідний для овочевих культур, при дефіциті бору коренеплоди буряків уражаються «гниллю сердечка», у томатів на плодах засихають і закручуються чашолистки, з’являються потемнілі та висохлі ділянки, у картоплі погіршується смак бульб (вони стають водянистими, щільними, містять мало крохмалю), цвітна капуста формує некротичні голівки;
- залізо – дефіцит цього мікроелемента викликає хлороз;
- мідь – інтенсифікує дихання, обмін вуглеводів, підвищує стресостійкість;
- кобальт – стимулює синтез білків, підвищує врожайність буряків.
Спеціалізоване комплексне добриво «Біогловіт ® Овочевий» повністю відповідає вищезгаданим вимогам. Це хелатне добриво, що системно засвоюється рослинами.
Препарат придатний для відкритого ґрунту, закритого ґрунту та вирощування овочів на гідропоніці.
«Біогловіт ® Овочевий» має препаративну форму розчинного концентрату.
Ефективно діє при температурі від 5 до 30°С.
Доступні ємності об’ємом 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.
Склад «Біогловіт ® Овочевий»
Макроелементи | Калій (К2О) – 56 г/л Фосфор (P205) – 56 г/л Азот (N) – 38 г/л |
Мезоелементи | Магній (Mg) – 10 г/л Сірка (SO3) – 6,5 г/л |
Мікроелементи | Бор (В) – 12,5 г/л Залізо (Fe) – 6,5 г/л Мідь (Cu) – 4,5 г/л Марганець (Mn) – 1,5 г/л Цинк (Zn) – 1,5 г/л Молібден (Мо) – 0,55 г/л Кобальт (Со) – 0,05 г/л |
Інше | Амінокислоти – 24 г/л Прилипач – 20 г/л |
Підкормка добривами для овочевих культур дуже важлива, оскільки вони нарощують велику масу за короткий вегетаційний період.
Щоб купити комплексні добрива для овочів – зателефонуйте нам!
ТУ У 20.1-2797400613-002:2015
Номер реєстраційного посвідчення препарата: Серія А, N- 05554 від 01.06.2016 р. Запис у держ. р. № 9959
Культура | Строки внесення | Норма витрат л/га | Максимальна кратність обробок | Робоча рідина л/га |
Томати, перець, баклажани | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 5 | 200-400 |
Огірки | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 4 | 200-400 |
Картопля, батат | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 3 | 200-400 |
Капуста | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 4 | 200-400 |
Цибуля, часник | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 3 | 200-400 |
Морква | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 3 | 200-400 |
Буряк столовий, цукровий, кормовий | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 5 | 200-400 |
Гарбузи, кабачки, цукіні | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 5 | 200-400 |
Кавуни, дині | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 5 | 200-400 |
Кріп, селера, петрушка, коренеплідне різнотрав’я, редис, ріпа | Протягом вегетаційного періоду | 1,0 – 2,0 | 2 | 200-400 |