БІОГЛОВІТ® Калій

Монохелатний препарат калію для широкого переліку рослин: це калійне добриво для зернових, бобових, ріпаку та сої, овочів, плодів, ягід та інш.

Дізнатися ціну

Роль калію в живленні рослин

Калій відноситься до макроелементів, необхідних рослинам в найбільших кількостях. Він не так стрімко підвищує кількість врожаю як азот, проте це «елемент якості». Достатнє живлення калієм забезпечує:

  • правильну форму, розмір та яскравий колір овочів та фруктів;
  • покращення текстури плодів та ягід;
  • зростання кількості вітамінів, цукрів, крохмалю в овочах та фруктах;
  • стійкість до зберігання;
  • підвищення стійкості рослин до хвороб та уражень шкідниками;
  • стійкість до вилягання у зернових;
  • збільшення розміру зерна та вмісту крохмалю у зернових.

Використання калійних добрив підвищує якість врожаю та його товарний вигляд, що безпосередньо впливає на вартість продукції. Наприклад, ячмінь, який отримав достатню кількість калійних добрив, формує крупніше зерно з більшим вмістом крохмалю. Фермер може його реалізувати як ячмінь пивоварний, що на 40% дорожче, ніж фуражне зерно. Більш того, рослинна продукція, вирощена на збагачених калієм ґрунтах, є цінним джерелом цього елементу для людини.

«Фабрика добрив Біогловіт» ® для задоволення потреб рослин в калії розробила монохелатний концентрований препарат «Біогловіт ® Калій», придатний до використання у відкритих та закритих ґрунтах, в гідропонних системах.

Призначення препарату:

  • коренева обробка;
  • позакоренева (листова) обробка.

Методи внесення препарату:

  • авіаційна обробка;
  • крапельний метод;
  • механічний метод.

Форма препарату – рідке добриво.

Температура ефективної дії від 5 до 30°С.

Можна придбати в тарі: 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.

Компоненти «Біогловіт ® Калій»

Калій (К) 360 г/л
Азот (N) 40 г/л
Полісахариди 28 г/л

Щоб дізнатись оптимальні терміни внесення «Біогловіт ® Калій» для різних культур, натисніть вкладку Норми витрат/терміни. Якщо ви хочете придбати це калійне добриво або маєте будь-які питання – чекаємо на ваш дзвінок.

ТУ У 20.1-2797400613-002:2015

Номер реєстраційного посвідчення: Серія А, N- 05554 від  01.06.2016 р. Запис у держ. р. N 9959

Культура Фази внесення Норма витрати, л/га
Озима і яра пшениця, озимий і ярий ячмінь Фаза молочно-воскової стиглості, налив зерна 1 – 2
Озимий і ярий ріпак Фаза формування насіння 1 – 2
Соя, бобові Фаза формування бобів 1 – 2
Зерняткові (яблуня, груша, айва) Ріст плодів до збору врожаю 1 – 3
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня, слива) Ріст плодів до збору врожаю 1 – 3
Смородина, малина, аґрус Ріст ягід 1 – 2
Суниця Ріст ягід 1 – 2
Томати, перець, баклажани Фаза формування плодів 1 – 2
Квіткові, декоративні культури Вегетаційний період 1 – 2
Цитрусові Ріст плодів до збору врожаю 1 – 3
Горіх Ріст плодів до збору врожаю 1 – 3