БІОГЛОВІТ® Калій
Монохелатний препарат калію для широкого переліку рослин: це калійне добриво для зернових, бобових, ріпаку та сої, овочів, плодів, ягід та інш.Дізнатися ціну
Роль калію в живленні рослин
Калій відноситься до макроелементів, необхідних рослинам в найбільших кількостях. Він не так стрімко підвищує кількість врожаю як азот, проте це «елемент якості». Достатнє живлення калієм забезпечує:
- правильну форму, розмір та яскравий колір овочів та фруктів;
- покращення текстури плодів та ягід;
- зростання кількості вітамінів, цукрів, крохмалю в овочах та фруктах;
- стійкість до зберігання;
- підвищення стійкості рослин до хвороб та уражень шкідниками;
- стійкість до вилягання у зернових;
- збільшення розміру зерна та вмісту крохмалю у зернових.
Використання калійних добрив підвищує якість врожаю та його товарний вигляд, що безпосередньо впливає на вартість продукції. Наприклад, ячмінь, який отримав достатню кількість калійних добрив, формує крупніше зерно з більшим вмістом крохмалю. Фермер може його реалізувати як ячмінь пивоварний, що на 40% дорожче, ніж фуражне зерно. Більш того, рослинна продукція, вирощена на збагачених калієм ґрунтах, є цінним джерелом цього елементу для людини.
«Фабрика добрив Біогловіт» ® для задоволення потреб рослин в калії розробила монохелатний концентрований препарат «Біогловіт ® Калій», придатний до використання у відкритих та закритих ґрунтах, в гідропонних системах.
Призначення препарату:
- коренева обробка;
- позакоренева (листова) обробка.
Методи внесення препарату:
- авіаційна обробка;
- крапельний метод;
- механічний метод.
Форма препарату – рідке добриво.
Температура ефективної дії від 5 до 30°С.
Можна придбати в тарі: 1 л, 5 л, 10 л, 20 л, 200 л та 1000 л.
Компоненти «Біогловіт ® Калій»
Калій (К) | 360 г/л |
Азот (N) | 40 г/л |
Полісахариди | 28 г/л |
Щоб дізнатись оптимальні терміни внесення «Біогловіт ® Калій» для різних культур, натисніть вкладку Норми витрат/терміни. Якщо ви хочете придбати це калійне добриво або маєте будь-які питання – чекаємо на ваш дзвінок.
ТУ У 20.1-2797400613-002:2015
Номер реєстраційного посвідчення: Серія А, N- 05554 від 01.06.2016 р. Запис у держ. р. N 9959
Культура | Фази внесення | Норма витрати, л/га |
Озима і яра пшениця, озимий і ярий ячмінь | Фаза молочно-воскової стиглості, налив зерна | 1 – 2 |
Озимий і ярий ріпак | Фаза формування насіння | 1 – 2 |
Соя, бобові | Фаза формування бобів | 1 – 2 |
Зерняткові (яблуня, груша, айва) | Ріст плодів до збору врожаю | 1 – 3 |
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня, слива) | Ріст плодів до збору врожаю | 1 – 3 |
Смородина, малина, аґрус | Ріст ягід | 1 – 2 |
Суниця | Ріст ягід | 1 – 2 |
Томати, перець, баклажани | Фаза формування плодів | 1 – 2 |
Квіткові, декоративні культури | Вегетаційний період | 1 – 2 |
Цитрусові | Ріст плодів до збору врожаю | 1 – 3 |
Горіх | Ріст плодів до збору врожаю | 1 – 3 |